Bali Spirit – åben dit tredie øje

…omend blot på klem.

Vil du åbne mere op for din intuition og kontakten til universet – og gøre det på en afslappet og tilgængelig måde – så er dette workshoppen for dig!

Ingen dato fastlagt

  • 6 pladser
  • Peder Lykkes Vej 109, 4. tv 2300 KBH S 
  • 250 kr

Du bliver på workshoppen introduceret for Kuru Karmani Yogastah og Shiva meditation – som, i kombination af arbejdet med krop og sind, skaber balance for at åbne mere op for den intuitive og spirituelle side – og åbne det tredie øje. Du præsenteres for værkstøjer som du kan bruge hjemme – du behøver hverken kunne sidde i korrekt lotusstilling eller have smidige lemmer – erfaring er ingen forudsætning – alle kan være med!

Bali har en helt særlig energi, som man mærker og fornemmer straks man er der. Bali kaldes for verdens spirituelle hjerte, og jeg forstår hvorfor. Jeg har været der på ferier, og sidst på et 6 måneders ophold – hvor jeg mødte Balienergien på nært hold… gennem ceremonier, traditioner og de lokales overbevisninger. Jeg var heldig – helt tilfældigt – at blive inviteret på besøg hos en Spirituel lærer – Mr.W – i bjergene, hos hvem jeg lærte en særlig meditation og yogaform, som har til formål at åbne det tredje øje – at åbne for connection til universet/guiderne/englene/guderne (eller hvilken benævnelse du nu bruger). På mine besøg og opfølgninger hos Mr.W, oplærte han mig i Kuru Karmani Yogastah og Shiva meditation, og tilbød mig fortsat at være min personlige lærer når jeg kommer til Bali igen, hvilket jeg i overvældende taknemmelighed har taget imod.

  • Præsentation af mine oplevelser af spirituel karakter med Bali og med den spirituelle lærer Mr.W jeg kom hos
  • Shiva meditation (øvelse)
  • Præsentation og udførelse af Yoga (ca 30 minutter)

Hav behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Der er yogamåtter til rådighed. Spis ikke 2 timer inden workshoppens start, jeg tilbyder kaffe/te/vand, frugt og nødder.

Tilmelding: klik HER

Læs om mine andre workshops

TAROT- og ORAKELKORT

BRUG UNIVERSET