Klienter udtaler

Charlotte Kock (okt 2019) clairvoyance-session – vundet på facebooksiden “Fru Parsberg Clairvoyance & Tarot”:

Jeg har modtaget den skønneste og mest klare clairvoyance af Dorte .. jeg vandt den 🥰 hun ramte fuldstændig plet og jeg blev rørt så mange gange..

Jeg fik en masse hjælp gennem hende og jeg sluttede med en klar fornemmelse af at jeg er set og hørt og jeg ved at ting tager tid..

Jeg er glad for den tid og omsorg du havde for mig..

Af hjertet ❤️❤️ tak.

Charlotte

AnneMette Varney (Nov 2018) OM WORKSHOP:

Jeg fik en unik mulighed for at deltage i workshoppen med tarotkort. Jeg kendte kun til tarotkort fra ældre film med gamle sigøjnere der sidder i telt af farverige stoffer og bånd og perler. Så jeg var nysgerrig. Nysgerrig på hvad tarot kort er, hvorfor nogle tyr til disse kort og hvordan de kan bruges. Også hvis man ikke er sigøjner. 

Workshoppen var informativ og struktureret bygget op med baggrund, teori, historie, erfaringer, fortællinger, følelser og øvelser. Plads til masser af spørgsmål og fyldt med små personlige erfaringsfortællinger. Masser af sjov og humor. Det gav god indsigt i hvorfor nogle har god brug af disse kort. Vi så mange forskellige tarotkort typer. Mærkede og så på dem. Sagde de os noget gennem øjnene, følelserne eller…..  Vi fik små øvelser alene og sammen 2 og 2. Det gav indsigt i hvordan disse kort kan bruges alene eller sammen med andre. 

Som novice ud i tarotkort fik jeg en sjov og lærerig eftermiddag. Jeg fik svar på mine spørgsmål og jeg er også stadig nysgerrig. Tiden fløj afsted. Jeg gik oplevelsesrig og beriget derfra.

Sabrina K (Okt 2018) OM WORKSHOP:

Jeg synes der var et godt overblik over hvordan dagen skulle forløbe. Gode forklaringer krydret med humor og tilstedeværelse. Dejlig atmosfære og hygge og de tre timer gik alt for hurtigt. Jeg kunne måske godt have brugt et par øvelser mere, da jeg ikke har arbejdet med orakelkort før, men blev da alligevel lidt klogere på hvordan jeg kan bruge kortene.

“Tyren” (36 år – juni 2018) : Jeg er igennem længere tid kommet hos Dorthe i forskellige anledninger og med forskellig hensigt.

Jeg har været der en-til-en sessions. Jeg har inviteret min veninder med, til “venindehygge” i gruppe, som en gave til dem på min fødselsdag. Og jeg har haft sessions med Dorthe over telefonen. Hun kan det hele og alle former har bragt noget godt med sig!

Mine veninder taler stadig om hvordan hun dog kunne beskrive billedet af deres afdøde bedsteforældre så præcist eller forudse den graviditet!

Fælles for alle mine sessions, har jeg fået det “rigtige” med mig. Gode råd, nyttig information og ikke mindst vigtige budskaber. Alt sammen leveret på Dorthes egen facon. Med omsorg, et trygt rum og et glimt i øjet!

Kirstine (maj 2018) : Jeg har været ved Dorthe flere gange de sidste par år. Allerede første gang, var jeg solgt. Udover, af Dorthe er et yderst sympatisk menneske, som er meget behagelig og tillidsfuld, så ramte hun også spot on med flere forskellige emner og uddybelsen af disse. Jeg har været så glad for mine besøg ved Dorthe, at jeg har anbefalet det til mange af mine venner og familie. Jeg gætter på, at jeg kender 5-6 stykker som har besøgt Dorthe og alle været tilfredse. Før havde jeg en skepsis ifht. den clavoiyante verden, men det har jeg bestemt ikke mere. Dorthe er virkelig et besøg værd.

Mette K.L. (April 2018): Spot on claivoyance!

Utroligt som Dorthe lige kan give een her og nu selvindsigt

Rikke N : (“venindehygge” sept 2016) Vi var tre piger, som led i en venindehyggetur skulle have clairvoyance hos Dorthe. Det var trygt og sjovt at være med til at overvære hinandens læsninger. Også sjovt at snakke bagefter, nu hvor vi have været med hele vejen. Dorthe læste mig som en åben bog. Hun ramte plet – tog fat i de emner, der fylder allermest i mit liv. Der, hvor jeg var gået i stå, gav hun værktøjer til at komme videre – og de ting, jeg godt vidste, dem understregede hun kærligt, så jeg vidste, jeg ikke skulle vende det blinde øje til mere. Dorthe er som clairvoyant/spirituel vejleder meget nærværende, nede på jorden og dygtig.

Tina Bach – Hjerteland : (Telefonclairvoyance) Tina skriver i et indlæg på facebook… “Jeg har virkelig haft nogle underlige dage. Det startede med en fantastisk clairvoyance sidste fredag, som virkelig ramte mig på flere måder. Den var så spot on i forhold til den sammensatte natur, som jeg i høj grad rummer, men måske i virkeligheden gør alt for ikke at anerkende. Jeg blev pludselig uhyggeligt bevidst om det skyggeelement, som lever i bedste velgående i mit indre, da clairvoyanten beskrev, hvordan jeg fremstår som den mest mystiske blanding af en yndefuld balletdanser/prinsesse med et hvidt lys omkring sig og en vild kriger.” Pr mail giver Tina Bach denne tilbagemelding: “Jeg vil anbefale dig til højre og venstre – Du er så dygtig, omhyggelig og ægte. Det har været en fornøjelse og jeg vender tilbage igen.”

Lene Larsen :  (telefonclairvoyance) Hej Dorthe. Hvor er du god og jeg fik svar på meget aktuelt for mig lige nu. Du er god til at beskrive de ting du får og kommer med løsning til hvad man skal gøre for, at komme videre. Du ramte nøglepunkterne for mig og føler at jeg nu ved hvordan jeg kommer videre og samtidig fik jeg bekræftet, at jeg skal tænke på mig selv nu. Er rigtig glad for alt du sagde og ingen tvivl om at du er meget dygtig og jeg kan kun råde dig til at fortsætte på den måde du arbejder på 🙂 Det fungerer rigtig godt. Jeg vil helt sikkert anbefale dig, og mon ikke jeg kontakter dig igen 🙂

Sara Metz Mørch : (fotoclairvoaynce) Kære Dorthe 🙂 Sidder her med tårer i øjnene og hårene rejst. Det der er vildt! Det er så rammende, så rigtigt, så…. MIG.
At du kan få de ting fra et billede…. VILDT!

Marianne Vilhelmsen : (personlig clairvoyance) Hej Dorthe, Tak for igår 🙂 Det var meget spændende. Du fortalte om den person jeg er og du ramte plet! 🙂 Med hensyn til mit kærlighedsliv, så må jeg jo vente i spænding. I kontakt med de afdøde. Det var med sikkerhed min farmor du fik frem. Hendes sommerkjoler var altid med store smukke blomster. 🙂 Knus Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *