Om mig

Jeg er uddannet socialpædagog, har arbejdet indenfor specialområdet siden 1994, og har her igennem hvervet mig menneskelig som psykologisk indsigt.

Jeg har gennem hele mit liv oplevet en tilstedeværelse af en anden dimension end den jordiske, men har ikke før over de seneste 10 år år fået defineret og finpudset denne dimension som værende af spirituel og clairvoyant karakter. Jeg har valgt at deltage i kurser og workshops hos blandt andet Jette Harthimmer (2012) og Gordon Smith samt at tage et 10 måneders uddannelsesforløb hos Maya Fridan (2013) – for at udforske og forfine mine clairvoyante evner.

Men kan man da uddanne sig til clairvoyant??

Nej – Det kan man ikke!

Det er min overbevisning at vi alle, som en del af universet, er født med clairvoyante evner. Men, at ikke alle har samme forudsætninger eller samme talent for brugen af disse evner. Har man talentet og ikke mindst interessen, kan man – som jeg har valgt at gøre det – opøve og træne kontakten på forskellige måder, blive fortrolig med sine evner, samt blive fortrolig med det at sidde overfor et menneske – eller en gruppe – og formidle videre hvad den spirituelle verden har at sige. Dette er grunden til mine kurser, workshops og skoleforløb. Evnen havde jeg i forvejen.

Jeg er ikke et orakel som har eller kan give svar på alt. Men jeg kan videreformidle de råd og budskaber som den spirituelle verden – universet – har til dig.

Det primære for mig i sessionerne er mit klarsyn og klarfølelse, hvor jeg – via de informationer, billeder og symboler jeg får vist – formidler en klarlægning af dine egenskaber, styrker og svagheder, muligheder og begrænsninger, potentialer mv – ligesom du får anvisninger og råd vedrørende specifikke problemstillinger, som er aktuelle for dig her og nu.

I mit virke er det vigtigt for mig at ære processer. De processer som er nødvendige at gennemgå for vores udvikling. Vi kan ikke – heller ikke via en clairvoyant – hoppe trin over i disse processer. Jeg ønsker ikke at forstyrre processerne, men vil gennem den spirituelle rådgivning, hjælpe dig med at de klarlægges, speedes op, gøres kortere – så du kommer lettere igennem.

Somme tider vil afdøde gerne til – og det lader jeg dem, såfremt du finder det i orden i sessionen.

Jeg udfører også sessioner kun med afdødekontakt. Ring eller skriv for at høre nærmere om dette.

cvForeningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *