Det sker

April 2017 – på mit måneder lange ophold på Bali, kom jeg pr tilfældighed i kontakt med en 70-årig spirituel balinesisk lærer, som oppe i bjergene lærte mig en særlig meditation og yogaform. Metoderne har til formål at “åbne det tredie øje”, og skærpe kontakten med det guddommelige, den spirituelle verden, universet (eller hvilken betegnelse man/du vælger at bruge). Jeg havde nogle helt nye og meget anderledes oplevelser under flere af mine meditationer, hvor de billeder jeg så var af en anden karakter end jeg kender dem fra fx drømme, mine klarsynsbilleder mv. Jeg så ting meget klart – og nogle som var de oplyste i neon. Og da jeg dernede havde tid og lejlighed til at have mit fokus på øvelserne, kunne jeg klart mærke hvordan jeg blev skarpere i mine sessioner – ligesom jeg fik flere konkrete ting ind.

Mr. W (som jeg kalder ham) er helt unik,og har selv udøvet meditationer siden 70´erne. Dengang hos den kendte guru og yogi Maharishi Mahesh i trancendental meditation, siden med en anden spirituel lærer i Shiva-meditation. Mr.W målte min spirituelle energi, og vurderede den som rigtig god – men for at komme på 100% måtte jeg udøve de lærte ting dagligt. Jeg bruger derfor min denne lærdom, for at åbne yderligere op, og videreudvikle mine clairvoyante evner. Mr.W har tilbudt mg at fortsætte som min personlige spirituelle lærer – men det kræver at jeg lærer indonesisk… så det må jeg i gan med! 😀

13. december 2016 – På baggrund af en epinions undersøgelse som viser at 63% af befolkningen tror på “mere mellem himmel og jord”, blev jeg interviewet af Danmarks Radio til “P1 eftermiddag” om mine oplevelser med “den anden verden”. Det er blevet til 8-9 minutters indslag som du kan høre fra cirka 6 minutter inde i udsendelsen her:

http://www.dr.dk/p1/p1-eftermiddag/p1-eftermiddag-2016-12-13

Marts 2016 – deltog jeg nysgerrigt i en workshop med træning af kommunikation med dyr. Meget interessant, og Helle Holm som afholder disse workshops er afsindig dygtig, både i sin formidling og sine evner med dyretelepati.

Siden Januar 2016 har jeg været del af en cirkel, hvor vi træner afdødekontakt for at opøve og afprøve metoder. Cirkellederen tager afsæt i egen viden og erfaring fra engelske medier.

30.-31. Maj 2015 har jeg igen deltaget i workshop (afdødekontakt) med det engelske medie Gordon Smith. Meget inspirerende og lærerigt – som i workshoppen i 2014.

Onsdag d. 10. december 2014 har jeg givet ½ times platformsclairvoyance ved Kosmos Centerets julehygge. Platform er endnu ikke min force i det clairvoyante – men det gik godt og jeg er taknemmelig for tilbuddet om muligheden fra Sten og Ingelise. 🙂

Har i forsommeren/sommeren 2014 deltaget i flere træningsaftener i Clairvoyant Foreningen sammen med andre medlemmer derfra. Har blandt andet trænet clairvoyance på dyr (fotos), Husrensning (fjernrensning) og Karma-clairvoyance.

I weekenden d. 17. og 18. maj har jeg deltaget i workshop med det engelske medie Gordon Smith (afdødekontakt). Fantastisk weekend med gode øvelser og inspirerende oplæg fra Gordon. Jeg har planer om at deltage i den udvidede workshop til foråret 2015.

Weekenden d. 8. og 9. marts 2014 – Brønshøj – havde jeg stand på Krop & Sjæl Messen på Pilegården i Brønshøj hvor jeg gav clairvoyancer af 20 min til 150 kr – samt havde salg af mine malerier.En rigtig dejlig weekend på en virkelig hyggelig Messe!!!

Lørdag d. 1. februar 2014 – Falconer centeret – Jeg var inviteret til at være del af Maya Fridans stand, hvor jeg sammen med andre tidligere elever fra Mayas Clairvoyance skole gav clairvoyancer af 15 minutter og fortalte om uddannelsen. Det var en dejlig oplevelse og der var en god og hyggelig stemning på messen 🙂